• manuelzeitlinarchitectswestvillageloft4
  • manuelzeitlinarchitectswestvillageloft
  • manuelzeitlinarchitectswestvillageloft2
  • manuelzeitlinarchitectswestvillageloft3

West Village Loft

When our Clients' had an opportunity to purchase the 1-bedroom apartment next door to their present 2-bedroom home, it was a logical way to remain in the building they loved and plan for their growing family. The design both updated the current residence to a more modern and open aesthetic, while using the added space to enlarge the family's living space and create separate home office and nursery rooms. The new 2700 s.f. home has no hallways – the entire floor area is used as functional space. The design also took advantage of the spectacular north and east views uptown and enveloped the living space in glass and light.